top of page

Energy Medicine Yoga

Hva er EMYoga?

Vi er et nettverk av energier-alt er energi og det er det som er grunnlaget for Energi Medisin Yoga.

Når vi arbeider ut ifra energimedisinske prinsipper kan du optimalisere kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv og holde deg sunn og frisk.Du kan gi kroppen fornyet motstandskraft, mere energi og vitalitet.

Alle ubalanser starter i energisystemet vårt før det manifesterer seg enten fysisk eller mentalt. 

I EMYoga bruker vi teknikker som arbeider med de forskjellige energisystemene våre for å forbedre eventuelle ubalanser vi måtte ha og forebygge nye.

I disse timene skifter vi fokus hver tredje uke.

Vi starter med Detox (både mentalt og fysisk), Deretter går vi over til å balanserer emosjoner, vi har alle mer eller mindre i ryggsekken det kan være fint å jobbe meg og forhåpentligvis bli kvitt. Den siste delen av kurset har vi fokus på vitalitet og glede. Det er lettere å gjerne på disse følelsene når vi har “renset” systemet og er mer balansert. Vi gjør øvelser og teknikker som hjelper kroppen med disse prosessene. Det vil limer informasjon i disse timene. Alle som er med på dette kurset blir lagt til i en Facebook gruppe (valgfritt) hvor alle programmene ligger. Dette er en rolig time alle kan delta på, det er enkle øvelser hvor vi også har fokus på pust og avspenning. 

shutterstock_1042277725-min.jpg

EMYoga

En eldgammel åndelig praksis inkludert fysisk stillinger, pustearbeid og meditasjon for generell velvære - sinn, kropp og ånd.

Anerkjente teknikker for å balansere og justere energifeltet ditt, øke kroppens helbredende kraft og lindre fysiske og følelsesmessige problemer. Integrerer energimedisin og yoga for å forsterke fordelene med yogapraksisen din uten å øke tiden som brukes til det.

 

Både for nybegynnere og eksperter; passer inn i enhver yogastil ? Hvis du sliter med depresjon, angst, avhengighet og/eller smerte, eller rett og slett ønsker mer glede, vitalitet og tilfredshet i livet ditt – kan EMYoga hjelpe. ?

 

EMYoga vever gamle tapte teknikker med kraftige verktøy for å balansere alle energisystemene dine. Når de er i balanse, hjelper de til å holde deg sterk, vital, sunn og fokusert; og spesielt adressere ditt immunsystem, endokrine og lymfatiske systemer.

Energi

Energi påvirker alt - inkludert hvordan du tenker og føler om kropp, sinn og liv.

 

Resultatet er en dyp kjærlighet, takknemlighet og aksept av deg selv. Fra det stedet er all helbredelse, transformasjon, tilfredshet og fred mulig.


Energy Medicine Yoga - It is yoga . . . electrified!

 

En av de mange fordelene med EMYoga er at den i stor grad forbedrer en vanlig yogapraksis uten å øke tiden som brukes til det. Energimedisin Yoga er en integrerende praksis som vever eldgamle helbredelsesmetoder og moderne vitenskap inn i sammenheng med en yogapraksis for å aktivere og organisere energien vår for optimal helse og velvære. Den diagnostiserer eller behandler ikke sykdom, sykdom eller fysiske og psykiske lidelser.

YOGA

An ancient spiritual practice including physical 

postures, breath work, and meditation for overall wellness - mind, body and spirit.

ENERGY MEDICINE

An ancient spiritual practice including physical 

postures, breath work, and meditation for overall wellness - mind, body and spirit.

ENERGY MEDICINE

YOGA

An ancient spiritual practice including physical 

postures, breath work, and meditation for overall wellness - mind, body and spirit.

bottom of page