top of page

Om meg

Jeg heter Marianne Feydt, og det er jeg som driver Medisinsk Yoga Drammen. Her holder jeg blant annet grupper i Medisinsk Yoga, EMYoga (Energy Medicine Yoga), har Yogaterapi, Gongbad, samtaleterapi, TFT terapi, TRE behandlinger m.m.

Jeg holder forskjellige kurs og Workshops, Gongbad og driver kursutvikling. Jeg er utdannet yogalærer, og terapeut ved MediYoga International.

Jeg er Medisinsk Yoga lærer og terapeut, EMYoga lærer (Energy Medicine Yoga), Vinyasa yogalærer, Barne og ungdoms yogalærer.

 

Jeg var i flere år en del av det inernasjonale MediYoga-teamet hvor jeg utviklet fordypningskurs som blant annet MediYoga Søvn, MediYoga varmtvann og MediYoga Unge og psykisk helse for yogalærer, psykologer, fysioterapeuter, pedagoger, leger ol.

Jeg har videreutdanningene Yoga traume, Jeg er Yoga Stress og utbrenthet mentor, Yoga Kidz, Jeg var i flere år en del av det Internationale MediYoga teamet hvor jeg utviklet fordypningskurs som MediYoga i varmtvann og MediYoga søvn og MediYoga Unge og psykisk helse.

TFT- terapeut (Tankefelt terapi) og TRE Provider (Tension & Trauma Releasing Exercises).

Jeg er også utdannet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo. I tillegg har jeg utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. Jeg har bakgrunn som støttekontakt og hudterapeut og har nærmere 30-års erfaring innen helse og arbeid med mennesker.

bottom of page