top of page

Om meg

Jeg heter Marianne Feydt, og det er jeg som driver Medisinsk Yoga Drammen. Her holder jeg blant annet grupper i MediYoga, EMYoga (Energy Medicine Yoga), har Yogaterapi, Gongbad, samtaleterapi, TFT terapi, TRE behandlinger m.m.

Jeg holder forskjellige kurs og Workshops, Gongbad og driver kursutvikling. Jeg er utdannet yogalærer, og terapeut ved MediYoga International.

Jeg er MediYoga lærer og terapeut, EMYoga lærer (Energy Medicine Yoga), Vinyasa yogalærer, Barne og ungdoms yogalærer. Jeg er også en del av det inernasjonale MediYoga-teamet hvor jeg utvikler fordypningskurser for blandt annet andre yogalærere.

Jeg har videreutdanningene MediYoga traume, MediYoga Stress og utbrenthet mentor, MediYoga Kidz, MediYoga i varmtvann og MediYoga søvn. De to sistnevnte har jeg selv vært med på å utvikle.
Jeg har også utviklet MediYoga Unge og psykisk helse.

TFT- terapeut (Tankefelt terapi) og TRE Provider (Tension & Trauma Releasing Exercises).

Jeg er også utdannet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo. I tillegg har jeg utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. Jeg har bakgrunn som støttekontakt og hudterapeut og har nærmere 30-års erfaring innen helse og arbeid med mennesker.

bottom of page