top of page

KURS & WORKSHOPS

Gongbad

Jeg ønsker velkommen til en rolig kveld med Gongbad, yoga og meditasjon. Unn deg selv denne tiden med ro og tilstedeværelse.

Dette blir en rolig kveld og ingen forkunnskaper i yoga eller meditasjon er nødvendig. Det vil bli en lydreise med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lydens vibrasjon kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sinn og sjel. Det vil bli bruk av gonger, syngeboller og andre instrumenter. Vibrasjonene fra disse kan ta deg med inn i en dyp og helende avspenning.
 

Vi begynner kvelden med pusteøvelser/pranayama for å balansere energistrømmene i kroppen og roe ned sinnet. Deretter ledes vi inn i rolige og myke yogaøvelser for å lande i kroppen og slippe spenninger. Til slutt legger vi oss ned på matta med pledd og ledes inn i en dyp, lang gong-meditasjon der vi lar vibrasjonene fra gongen strømme igjennom oss.

Gongen er et fantastisk spennende instrument som påvirker både deltakeren og den som spiller. Å la seg flyte med av gongens vibrasjoner, tillate tonene å trenge igjennom deg, og la deg synke inn i en dyp meditativ tilstand. En tilstand der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft, er helt fantastisk.
Yoga og meditasjon kan være med å roe emosjonelle svingninger.

Timen ledes av Marianne Feydt.
Marianne Feydt fra Medisinsk Yoga Drammen.
Marianne har bakgrunn som blant annet samtaleterapeut, par og relasjonsterapeut og innen stressmestring.


Påmeldingen blir registrert ved betaling!
Pris pr pers: kr: 390,- (Vipps til 534400 eller overførsel)

bottom of page