top of page

Hjerteworkshop

Jeg ønsker velkommen til en dag med fokus på deg selv og hjertet ditt

Denne dagen skal vi vende fokus til hjerte senteret. Vi har lett for å gi til andre, men glemmer lett oss selv. Det er viktig at du tar vare på Deg. Mange av oss bærer på mange følelser som det kan være godt å slippe.

oc-gonzalez-xg8z_KhSorQ-unsplash-min.jpg
Hjerte

Vi lever i en hektisk hverdag hvor det hvor det hele tiden er noe vi skal gjøre... Vi tar oss sjelden tid til å bare være...Noen ganger er det vanskelig å sette av tid til seg selv. Men det er da vi trenger det som mest.

Hvis det er mye stress og press i livet ditt, er det nemlig sånn, at det er i deg selv du finner løsningen på hvordan du kan endre situasjonen. Det er perioder i livet der rammene, kravene og presset fra utsiden er vanskelig å endre på. 

Hjerte

Når du aktiverer energien og kraften i hjertet ditt, som vi sier i yogaen, henvender du deg til den siden i deg selv som gjør at du kan elske deg selv betingelsesløst. Og når du gjør det, blir valgene du tar i løpet av din dag styrt og motivert av kjærlighet. Kjærlighet til deg selv, til livet, til de rundt deg. Så lærer du deg å ta valg som er gode for deg selv vil det igjen påvirke de rundt deg.
Denne dagen er åpen for alle. Vil vil ha fokus på pust, fysiske øvelser og meditasjoner med fokus på hjertet. De fleste av øvelsene kan gjøres på stol.


Ta på behagelig tøy, matter, puter og tepper er til utlån.

Varmt velkommen!

bottom of page