top of page

KURS & WORKSHOPS

Retreat

Bli med på en reise med fokus på deg selv, mer energi og gode opplevelser!

Vi gjør Yoga daglig i vakre omgivelser. MediYoga er en rolig og enkel yogaform som kan passe for aller. Pust, rolige bevegelser, oppmerksomhetstrening, meditasjon og dyp hvile er flettet sammen til helhetlige, effektive yogaprogrammer. Opplev kraften du får av rolige, deilige dager med bevegelse, stillhet, god næringsrik mat, mindre stress, egenomsorg og teknikker som fremmer blant annet god søvn.

Ta en pause fra hverdagens rutiner, for å vende fokuset innover i deg selv og finn din rytme og din flyt. Å reise på retreat er noe mer enn en ferie- et retreat er tilrettelagt for at du skal kunne få mer tid til deg selv, få praktisere yoga, meditasjon, hvile, stillhet, god mat og støttende fellesskap. I kjærligheten og omsorgen du viser deg selv vil du få lade batteriene, fylle på med gode opplevelser og lære enkle, gode teknikker som du tar med deg hjem til hverdagen og din livsvei.

Spansk villa med basseng.

Retreat

Denne yogareisen er åpen for deg som aldri har gjort yoga tidligere og deg som har erfaring med yoga. Vi ønsker å gi deg opplevelsen av hvordan MediYoga/Energy Medicine Yoga påvirker deg på et dypt plan når du får anledning til å praktisere yoga, meditasjon og pusteteknikker flere ganger om dagen. Vi ønsker at du skal få oppleve dette i de nydeligste omgivelser, omgitt av andre som ønsker det samme som deg- å utforske yoga og gi deg selv en uke med magiske dager. Her kan du nyte vegetarisk mat, tilberedt med dyp kunnskap og kjærlighet, slappe av ved saltvannsbassenget og nyte rolige dager i vakre omgivelser.

Retreat

I løpet av uken får du trene på å leve litt langsommere, være oppmerksomt tilstede i din egen kropp, være i stillhet, gi kroppen tid til å finne balanse, bli kjent med din energi- og å vekke din flyt og kraft. Du vil få erfare kraften som finnes i å leve litt roligere, verdien av å sanse og ikke minst får du erfare hvor lett det kan være å lade batteriene! 

bottom of page